PIZZA PITA EGE 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pita Ege 2. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 19:59 Tacos totaal geen aanrader, meer frietjes in dan vlees. Met andere woorden je smaakt het vlees niet. Zowel de tenders als die met kip. Frietjes waren plat maar wel lekker en niet zo vettig. Bezorgtijd wel teleurgesteld.
12 sep 2022 om 19:10 Was koud en droog
11 sep 2022 om 11:28 Altijd lekker, vriendelijk en warm!
7 sep 2022 om 23:15 Bestelling was lekker. Alleen jammer dat ik een foutieve pitta had. Had een pitta kip special besteld en heb een pitta kebap gekregen.
29 aug 2022 om 10:22 Let op als je 'Mexicano pizza kaas (klein)' besteld: dit is géén kleine pizza mexicano met kaas, maar een broodje mexicano met 'pizza kaas' (mozarella?). Ondanks dat alles ook koud was en ik de verkeerde verwachtingen had, was de pizza best lekker.
19 aug 2022 om 20:05 Het eten was echt heel lekker en ze hebben sneller geleverd dan dat de app voorspelden.
15 aug 2022 om 19:28 Het eten was lekker, maar ik had 1 broodje zonder wortelen besteld en dat was niet zo...ik ben allergisch en heb ze eruit moeten peuteren, wat niet ideaal is!
15 aug 2022 om 11:39 Wat een bezorging, 14 minuten! Alsook een zeer lekkere pita!
27 jul 2022 om 20:59 Frieten ware wak. Pizza en koud . Eten te laat . Wel lekker!!
22 jul 2022 om 20:04 Lekker eten, goede service!
21 jul 2022 om 23:44 Super lekker en veel sneller geleverd dan voorzien! Top