PIZZA PITA EGE 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 585 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pita Ege 2. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 8:41 Lekker eten, snel bezorgd door een vriendelijke bezorger maar het is wel de 2de keer waar geen rekening met de opmerking gehouden werd. Ik vroeg om te sms’en of bellen bij aankomst omdat mijn dochtertje sliep.
25 nov 2022 om 19:32 Super lekker en goed op tijd
20 nov 2022 om 19:34 Zeer lekkere pizza!
11 nov 2022 om 19:45 Eten was koud en niet lekker!!!
11 nov 2022 om 3:48 Durums waren koud . Saus niet op frietjes was gevraagd.
30 okt 2022 om 9:43 Zeer goed zoals gewoonlijk, maar we hadden mix schotels besteld en er was geen kip te bespeuren ;)
16 okt 2022 om 15:56 Het eten is altijd lekker en de bezorgers zijn altijd vriendelijk!
3 okt 2022 om 21:19 Dit is nu de 3de keer dat ik niet krijg wat ik besteld heb.broodje kip zonder ajuin besteld staat duidelijk bij de opmerking. Wat krijg ik broodje met kip met ajuin natuurlijk .nu al de 3de keer op rij Broodje
23 sep 2022 om 19:59 Tacos totaal geen aanrader, meer frietjes in dan vlees. Met andere woorden je smaakt het vlees niet. Zowel de tenders als die met kip. Frietjes waren plat maar wel lekker en niet zo vettig. Bezorgtijd wel teleurgesteld.
12 sep 2022 om 19:10 Was koud en droog
11 sep 2022 om 11:28 Altijd lekker, vriendelijk en warm!
7 sep 2022 om 23:15 Bestelling was lekker. Alleen jammer dat ik een foutieve pitta had. Had een pitta kip special besteld en heb een pitta kebap gekregen.